Nyårssupé på Brasserie Absint
Fira nyår med oss på Brasserie Absint
Vill du äta nyårssupé hos oss innan det är dags att ringa in det nya året?
Varmt välkommen att boka årets sista middag hos oss på Brasserie Absint.
Årets menyer
Den klassiska:
Blinier med löjrom och gräslökssmetana, ink. ett glas mousserande vin.
Toast Skagen Royal med hummer, snökrabba och räkor på smörstekt brioche.
Filet de boeuf med rödvinssås och timjanbakade tomater,
potatisterrine smaksatt med comté. Rätten toppas med riven tryffel.
Mörk chokladkaka med halloncoulis, vispad mascarpone och rostade marconamandlar.
Den vegetariska:
Rårakor med tångkaviar, finhackad rödlök och oddly good fraiche, ink ett glas mousserande vin.
Bakad- och fintärnad rödbeta, bärglace, rostade pinjenötter, örtmajonnäs, potatiskrisp
Svamprisotto med grillad oumph, säsongens svamp, schalottenlök,
vitt vin, parmesan, örtolja och vitlökskrutonger
Mörk chokladkaka med halloncoulis, vispad mascarpone och rostade marconamandlar
För barnen:
Snacks, serveras med en Smurfdrink.
Vitlöksbröd.
Oxfilémedaljonger med bearnaisesås och pommes frites.
Kladdkaka med vaniljglass och vispad grädde
Pris: 995 kr per person, Barnmenyn 235 kr
Bord till nyårssupén kan bokas mellan 17:00-21:30
Boka bord:
brasserieabsint@strawberry.se
026-647033
Vill du hellre släppa allt och luta dig tillbaka – låt oss ta hand om kvällen.
Fira nyår hos oss på Brasserie Absint och Clarion Hotel Winn Gävle, med utsökt fyrarätters nyårsmeny,
övernattning och en lugn nyårsdag som väntar på dig. Läs mer om nyårspaketet här.